Добре дошли в Dafinesse – студио за интериорно проектиране и дизайн!

Създадох го преди повече от 10 години с желание всяко вътрешно пространство да може да оживее със собствен дух и атмосфера чрез интригуваща пропорция от форми, обеми, нюанси. Понякога резултатът е изразено артистичен, а друг път – подчертано функционален. Водещо е намирането на баланс между очакванията и реалните технически възможности на обекта. А добавената стойност към поетия ангажимент е част от работния ми стил. Приемам всеки проект като прекрасно начало, партньорство и повод да навигирам творческия порив и инженерният поглед у мен към нова, одухотворена концепция. Обичам да наблюдавам как в хаоса от строителните дейности празните пространства се превръщат в желани места за обитание, работа, творчество… Защото моята страст е създаването на удобна и естетична среда, в която животът да протича с лекота и удоволствие. Вие я заслужавате!

Дафи Бинкова,
интериорен дизайнер

Вашето мнение е важно за нас

Отзиви от клиенти

"Не съм си представял, че някога ще преустройвам дома си с дизайнер. Много съм доволен, чего направих. Всеки детайл беше така измислен, че да се вписва в общата идея. Много ми помогна със съвети и определено даде повече от договореното. Вече препоръчах на приятели."


,,Добре дошли у дома"
апартамент

"Всичко, от логиката на използване на помещенията до картините и осветлението е в пълен синхрон. Когато проектът беше готов, си мислех, че компромисите ще започнат с изпълнението. Нищо подобно! Брилянтна координация между дизайнера и бригадата и безупречен резултат!


,,Въздушни пространства"
апартамент

"Това е инвестиция, която се отплаща многократно. Всичко – от огледа на жилището, идейнияпроект за реорганизация, материалите и изпълнението са на много високо ниво. За мен беше важно да видя своите хрумвания за интериора като част от цялостна визия, която до последниядетайл ми допада. А реализирането ме удовлетвори напълно." 

,,В сърцето на града"
апартамент

Интериорният дизайн  е не просто прищявка, а поредица от добре обмислени решения.
Вземете ги с финес !